Vanduo ir vandens išmintis

  • Vanduo ir vandens išmintis

    Jeigu žmogus gyventų harmonijoje su gamtos dėsniais, tai jis lengvai ir pamatytų tuos dėsnius, kaip pavyzdžiui vandens apykaitą gamtoje, kuri duoda daugelį atsakymų apie gyvenimo prasmę ir apie gyvenimą po gyvenimo. Jūs paklausite kaip? Žmogaus kūne 80% vandens.

    Reiškia vanduo yra pagrindinis žmogaus gyvenimą įtakojantis faktorius, lygiavertis šviesai, šalčiui ir žemei. Kas yra žmogaus gyvenimas? Tai nukritęs iš dangaus vanduo, surinktas į vieną vietą, pripildęs kokį tai indą ant žemės paviršiaus. Kai kas gali tai palyginti su ežeru, kai kas su bala, kai kas su upeliu. Žmonių gyvenimai skiriasi, kaip ir vandens telkiniai.

    Žvilgtelėkime į žmogaus gyvenimą iš balos pozicijos, kuri atsirado po lietaus arba ištirpus sniegui. Jeigu įdėmiai žiūrėsime, tada pamatysime, kad dalis balos vandens stengiasi prasiskverbti į dirvos gilumą. Kita dalis vandens prisipildo šviesos, atsiplėšia nuo žemės ir pakyla į debesis... ir pakliūna į visiškai kitas gyvenimo sąlygas. Ten daugiau judesio, daugiau šviesos, daugiau laisvės. Ta dalis vandens apsivalo skaisčioje ultravioletinėje šviesoje ir grįžta vėl į žemę, kad žemėje būtų daugiau švaraus vandens. Bet jeigu balos vanduo ilgą laiką nesušyla ir nesurenka tam tikro kiekio saulės energijos, tai šis vanduo ilgam laikui susigeria į dirvą ilsėtis tamsoje.

    Lengvas ir sunkus vanduo

    Gamtoje egzistuoja dvi vandens rūšys su skirtingomis savybėmis. Tai lengvas vanduo, kuris lengvai sugeria saulės energiją, greitai sušyla, greitai atšąla, yra judrus ir yra paviršutiniuose vandens telkinių sluoksniuose. Kita rūšis yra sunkusis vanduo, kuris lėtai įšyla, lėtai atšąla, yra inertinis, yra visada apatiniuose vandens telkinių sluoksniuose. Lengvas vanduo žmogaus organizme lengvai adaptuojasi ir teigiamai veikia medžiagų apykaitą, sukelia lengvumą, judėjimą. Sunkus vanduo atvirkščiai - sulėtina medžiagų apykaitą, organizme gimdo tingumą, ištižimą.

    Dauguma paviršutinių vandens telkinių yra užteršti, todėl planetos gyventojai pradėjo naudoti artezinį, sunkųjį vandenį. Nuo kurio žmonių gyvenimas tapo sudėtingas, sunkus, nes sutriko lengvo ir sunkaus vandens balansas planetoje. Tai ir yra pirminė ekologinės krizės priežastis.

    Užkrėstas vanduo

    Vanduo savo molekulėse turi energetinę atmintį, ir ji prisimena visus užnuodijimo procesus ir jų sudėtį. Išvalyti vandenį yra labai sudėtinga, ir toks vanduo, patekęs į organizmą, anksčiau ar vėliau iššaukia visokias reakcijas ir pasireiškia negalavimais. Visgi įrodyta, kad vandens informacija išsivalo sušąlant. Kai ledas tirpsta, atitirpdamas vanduo įgauna vėl savo švarų pavidalą.

    Virintas vanduo

    Virinant vandens informacija yra iškraipoma. Žmonės, geriantys tokį vandenį, praranda intymųjį ryšį su supančiu pasauliu. Žmonės tampa antikūniais. Pamąstykite patys – gamtoje nėra virinto vandens...

    Mineralizuotas vanduo

    Chemiškai išvalytas vanduo, dirbtinai mineralizuotas vanduo yra tuščias savo informacine prasme. Vandenį iš buteliukų gerti galima, kai nėra kito pasirinkimo. Mineralinį vandenį derėtų gerti tik gydytojui rekomenduojant. Nes mineralinio vandens gėrimas gali privesti prie sunkių ligų.

    Kiek gerti vandens?

    Yra daug įvairiausių rekomendacijų, kiek reikia gerti vandens. Tačiau vandens reikia gerti tiek, kiek norisi, o ne tiek, kiek kažkas rekomenduoja. Nes kiekvieno žmogaus organizmas pats žino, kiek jam reikia vandens. Tačiau, jeigu valgai sūrų maistą, aštrų, tai organizmas visada jaučia troškulį, ir tik vanduo jį numalšina. Jokie kiti gėrimai to nepadaro.

    Kai žmonės sėdi ir geria daug arbatos, organizmo troškulio mechanizmas atsijungia, ir galite gert be galo. O jūs pabandykite pasėdėti kompanijoje, gerdami tik švarų vandenį ir suprasite, kiek jums reikia skysčių.

    Žmogui visiškai pakanka to vandens, kuris randasi šviežiuose daržovėse ir vaisiuose, jeigu jis maitinasi tik jais.

    Vanduo nuskaito žmogaus informacinį lauką, todėl jeigu žmogus yra piktas, pagiežingas, kaltinantis, smerkiantis, bijantis apsinuodyti, tai visada apsinuodys vandeniu, nes gerdamas vandenį su tokiomis mintimis jis jį ir apnuodija.

    Jeigu nusprendėte filtruoti vandenį, pradžiai reikia ištirti cheminę sudėtį, kad žinoti, kokį filtrą pirkti (membraninį, anglies, baktericidinį, kompleksinį)