Gydymas aliejumi

  •      ALIEJAUS ČIULPIMAS - EFEKTYVUS  GYDYMAS NUO DAUGELIO LIGŲ

    Šio metodo esmę sudaro tai, kad virškinimo procesas prasideda jau burnos ertmėje. Žmogaus burnos ertmėje yra seilių ir daug kitokių liaukų. Vienas iš seilių liaukų ypatumų yra tai, kad jos išskiria produktų apykaitos elementus, esančius kraujuje. Čiulpimo ar žiaumojimo metu per seilių liaukas prateka 6 kartus daugiau kraujo. Vyksta tarsi visos žmogaus energijos ir viso kraujo pravarymas per tokį savotišką filtrą, tuo pačiu jį valant.
    Tai yra ir profilaktinis gydymosi būdas. Kai kurių ligų gydymui užtenka trumpo laiko tarpo, pvz., žarnyno skausmą galima išsigydyti per 5 dienas, o norint atsikratyti įsisenėjusių chroniškų ligų reikės žymiai daugiau laiko, kartais iki pusmečio. Čiulpimo procedūrų kiekį galima padidinti iki 4 kartų per dieną.
    Pasitaiko atvejų, kad žmonės nesutinka su tokio gydymo paprastumu, tuo tarpu kai šis gydymo metodas daro stebuklus. Žmogus išgyvena tik pusę savo amžiaus, o faktiškai turėtų gyventi 140-150 metų. Naudoti šį metodą tol, kol organizme atsiras žvalumas, jėga, ramus miegas. Atsibudus žmogui neturi nieko skaudėti, jis turi jaustis gerai pailsėjęs. Minimu metodu galima gydytis net turint temperatūros.
    Taikant šį gydymo metodą, vaistų naudoti negalima.

    Saulėgrąžų ar arachisų aliejus turi savybę sugerti nereikalingas ir kenksmingas žmogaus organizmui medžiagas. Aliejaus čiulpimas atstato normalų ląstelių darbą, pagerina medžiagų apykaitą, padidina organizmo apsaugines funkcijas, padeda iširti  susiformavusiems augliams, išgydo širdies ligas, tromboflebitą, radikulitą, kraujo, žarnyno, skrandžio, inkstų, plaučių, visas peršalimo ir ginekologines ligas, galvos ir dantų skausmą. Čiulpiant saulėgrąžų aliejų, pradeda irti seni paslėpti ligų židiniai, todėl gali pasireikšti laikinas ligos paaktyvėjimas. Reikia nenutraukti gydymo proceso, paskui bus staigus savijautos ir nuotaikos pagerėjimas. Ligos pradės dingti viena po kitos. Pirmiausia išsivalo ir išgyja skydliaukė.
    Gydymo būdas
    Imame  vieną valgomąjį šaukštą saulėgrąžų aliejaus (nerafinuoto, pirmo spaudimo), stengiamės jį laikyti priekinėje burnos ertmės dalyje. Jokiu būdu aliejaus nenuryti. Aliejus kramtomas ir čiulpiamas kaip saldainis. Šis procesas apie 25 minutes. Iš pradžių aliejus pasidaro tirštas, po to suskystėja kaip vanduo. Jei skystis geltonas, tai reiškia, kad čiulpimo procesas neatliktas iki galo. Reikia tęsti čiulpimą iki kol skystis pasidarys baltas. Galima procedūrą pakartoti. Balta spalva reiškia, kad nuodai iš organizmo absorbuoti ir neutralizuoti. Gautas skystis yra kaip nuodai. Tokią procedūrą geriausia atlikti 2 kartus dienoje: ryte būtinai prieš valgį ir vakare, esant tuščiam skrandžiui. Čiulpimo metu organizmas atsipalaiduoja nuo toksinų, bakterijų, virusų, druskų, gleivių, aktyviau vyksta medžiagų apykaita.

    Pirmas 12 minučių mintyse reikia galvoti apie ligos, nuo kurios norite atsilaisvinti irimą. Kitą likusį laiką galima nieko negalvoti, leisti sau užsiimti kokiu nors paraleliu darbu. Po čiulpimo rekomenduojama praskalauti burną.
    Plaučių švarinimas
    Žmogaus organizmas stengiasi kaip įmanoma daugiau nešvarumų pašalinti per viršutinius savo organus - burną, akis, liežuvį, nosį, ausis ir labiausiai per plaučius. Jeigu pajautėte, kad jūsų organizmas jau pakankamai švarus, aliejus nebepasidaro baltas ir išspjaunamas be pakitimų, tai jūs pasiruošę plaučių išvalymui. Tam reikia taip pat imti į burną 1 valgomąjį šaukštą aliejaus, bet šiuo atveju ne čiulpti, o kontroliuoti kvėpavimo procesą, kuris turi vykti tokia tvarka:
    1. Įkvėpti tik per nosį (burna uždaryta).
    2. Sulaikyti kvėpavimą, tada aliejus prasiskverbia į kraują, sugeria į save visus toksinus ir išveda juos lauk.
    Įkvėpimas per nosį - 7 sekundės.
    Kvėpavimo sulaikymas - 5 sekundės.
    Iškvėpimas per burną - 10 sekundžių.
    Siekiant sustiprinti plaučių išsivalymą, iškvėpimo per burną metu mintyse 12 min. kartoti " plaučiai valosi, valosi, valosi". Aliejų po plaučių valymo išspjauti.
    Šį pratimą patartina atlikti ryte prieš valgį. Teisingai ir sveikai maitinantis (kuo daugiau gyvo maisto, tai yra vaisių ir daržovių), paraleliai valant plaučius, jūs prailginsite savo gyvenimą. Žmogus su sveikais plaučiais gali kūrybiškai galvoti, būti optimistiškai nusiteikęs. Sveiki plaučiai sąlygoja odos rausvumą ir lygumą, plaukų elastingumą, blizgesį. Plaučius blogai veikia liūdesys ir nuobodulys. Liūdesys netgi gali sukelti tuberkuliozę.