"Karšti" pipirai

  • "Karšti" pipirai
     
    Raudonųjų pipirų arbata efektyviau "sušildo", negu degtinė. Tokia arbata vaistas nr. 1 visų ūmių susirgimų gydymui. Kas taip naudoja aštrius pipirus? Ogi nuo senų laikų Meksika ir visa Lotynų Amerika. Jūs nepatikėsite kaip pipirus naudoja Amerikos indėnai. Jie geria aštrių pipirų arbatą, kad atvėstų per kaitrą, ir, kad sušiltų, kai šalta. Kraujavimą iš virškinamojo trakto gydo taip - arbatinis arba valgomas šaukštas aštrių pipirų užpilamas stikline karšto vandens, išmaišoma ir išgeriama vienu ypu. Visos žaizdos (plėštinės, durtinės, pjautinės, šautinės, kastinės ir kt.) gydomos labai paprastai - imami aštrių pipirų sausi milteliai, jais gausiai užpilama žaizda ir sutvarstoma. Net nedegina!
     
    Aštraus raudono pipiro gydomosios savybės beribės. Pipirai praplečia kraujagysles, kai jos susiaurėjusios, ir susiaurina, kai išsiplėtusios, t.y. veikia taip, kaip tuo metu reikia organizmui. Pipirai, naudojami išoriškai ir į vidų -  pati stipriausia priemonė kraujotakai suaktyvinti. Kai sutrinka kraujotaka, susergama infarktais, insultais ir žaizdos negyja.

    Kiekvienas ligonis turi pats atrasti ir prisitaikyti naudojimo metodą (gerti, trinti ir pan.). "Skęstančiųjų gelbėjimas - jų pačių reikalas". Jūsų sveikata be jūsų pačių niekam nereikalinga. Jeigu jūs patys negalite pasirūpinti savo sveikata, tai kam dar ji gali rūpėti, nors jūs už tai ir mokate.
     
    Šviežias aštrusis pipiras - tikra atominė bomba. Geriau pradėti nuo aštrių pipirų miltelių.
     
    Galima pasigaminti koncentruotą spiritinę ištrauką ir naudoti (po lašelį) skaudant širdžiai vietoje nitroglicerino. Taip pipirai naudojami visų rūšių šokui, apalpus ir kolapsinių būsenų ypač kraujavimui iš skrandžio gydymui.
     
    Užplikyti geriau džiovintą pipirą. Jeigu pipirinę arbatą gersite pirtyje, geriau jausitės aukštoje garinės temperatūroje.

    Pipirinėmis voniomis žmonės gydėsi dar prieš 6000 metų. Apatinių galūnių kraujotakai gerinti, naudojamos vonelės su karštu vandeniu ir aštriaisiais pipirais.
     
    Pipiras naudojamas akių kraujotakos atstatymui. Ar kada nors pagalvojote, kodėl policija naudoja pipirinius aerozolius purkšti į akis ir nebijo, kad žmogus apaks. Todėl, kad pats pipiras visiškai nekenksmingas - skiriasi tik koncentracija! Pabandykite patys pasigaminti ištrauką (distiliuotas vanduo ir paprika), tik silpnutę - kad tik švelniai pažnaibytų ir nustotų.
     
    Šviežiai spausto pipiro sultys mažina net aukščiausią kraujospūdį. Ir tai veikia taip efektyviai, kad užtenka kelių lašelių.
    Medicina hipertoninę ligą traktuoja kaip neaiškios kilmės. O jeigu priežastis nežinoma, tai nėra ir gydymo, nors tabletes vis tiek bruka. Lėtinė hipertoninė liga išgydoma pakeičiant gyvenimo būdą. Ir tai padaryti turite jūs pats. Hipertonija išgydoma periodišku badavimu geriant tik vandenį, teisingai maitinantis ir gausiai naudojant aštriuosius pipirus, česnakus ir imbierą. Hipertoninę ligą sukelia širdies ir kraujagyslių sistemos išbalansavimas.
     
    Gydytojų apie tokį gydymą geriau nė neklausti - beprasmiška - jie nieko nežino. Medicinos institutuose apie vaistinius augalus nemoko. Gydytojai neturi iš to jokios naudos, todėl jų šis kelias nedomina.
     
    Įsidėmėkite: norėdami išgyti, turite bet kokiomis priemonėmis (mechaninėmis, terapinėmis ar dar kokiomis nors) pagerinti kraujotaką. Kitaip tariant, gydo kraujas, ir tik kraujas. Visi gydantieji faktoriai yra kraujyje. Audinys pats savęs išgydyti negali. Kai organizme yra koks nors pažeidimas, į tą vietą būtinai turi patekti kraujas.
     Prof. Stolešnikovas