Organizmo valymas

  •  

                      Organizmo valymas

                                       (PRAKTIKO PATARIMAI)

       Jeigu jūsų talijos apimtis didesnė už krūtinės apimtį arba pagurklis dvigubinasi, tai įrodymas, kad yra sutrikę fiziologiniai ir biocheminiai organizmo  procesai . Nuo viršsvorio jums padės natūralus riebalų degintojas – obuolių actas.

    Jei moteris valgio metu gers po 2 arbatinius šaukštelius obuolių acto sumaišyto su stikline vandens, tai po dviejų mėnesių pastebės, kad aptempta suknelė per taliją (juosmenį)  pasidarė laisvesnė. Po metų rūbų dydis sumažės dviem kartais, o vyrai atsikratys pilvo.

     KAIP KOVOTI SU CELIULITU

    Indų jogai nežino kas tai yra. Jie naudojasi ypatingu receptu, apsaugančiu nuo celiulito. Tai imbiero (ginger-amer.) arbata. Paruošti ją nesunku. Gabaliuką imbiero šaknies  ( apie pusę piršto dydžio ) supjaustykite girežinėliais arba dar smulkiau. Po to užpilkite stiklinę  ( iki virimo temperatūros) vandens, įdėkite susmulkintų mėtos lapų ir įspauskite citriną. Leiskite vandeniui pritraukti- maždaug 10 minučių. Tokia arbata stimuliuoja medžiagų apykaitą, padeda deginti riebalus.

     

    RIEŠUTAI – GYDOMOJI PRIEMONĖ

    Graikiški riešutai, garbinami ne tik už nuostabias skonio sąvybes, bet ir už  C vitamino gausumą.  Graikiškuose riešutuose  yra  8 kartus  daugiau C vitamino   negu serbentuose ir 50 kartų daugiau negu citrusiniuose vaisiuose. Rudenį ir pavasarį, kada ypač reikalingas  C vitaminas, rekomenduojama suvalgyti po 20-25 riešutus per dieną. Sergantiems padidintu skrandžio sulčių rūgštingumu, rekomenduojama suvartoti po 50-100  riešuto vidurių. Tai padeda pagerinti virškinimą.

     

    DRUSKŲ IŠVALYMO RECEPTAS

    Krienų nuoviras : 1 kg. krienų. Juos sumalti ir  užpilti 4 litrais vandens, užvirinti ir pavirti  5 minutes,  atvėsinti, perkošti, įdėti 0,5 kg. medaus ir laikyti šaldytuve. Gerti kasdien , po pusę stiklinės 3 kartus prieš valgį, kol pasibaigs nuoviras.  Šita procedūra daroma tik du kartus per metus – pavasarį ir rudenį.  Po šios procedūros jums nebaisūs jokie druskų susikaupimai.

     

    DRUSKŲ NUOSĖDŲ VALYMAS LAURŲ LAPAIS

    5 g susmulkintų lauro lapų užpilti verdančiu vandeniu  ( 300 ml )  ir 5 min. pavirinti ant silpnos ugnies. Po to vandenį su lapais supilti į termosą ( vos nukėlus nuo plytos ) ir 4 val. atidėti į šalį. Nuovirą nusunkus, jį išgerti mažais gurkšneliais, išskirsčius jį visą 12 valandų. Tokią procedūrą kartoti 3 dienas.

     

    KAIP IŠVALYTI  KRAUJAGYSLES

    Labai paprastai.  Viena stiklinė  krapų sėklų,  1-2 valgomi šaukštai valerijono šaknies, užpilame 2 litrais užvirusio vandens ir  supilame į kinietišką termosą  (jame geriau gaminti ekstratą, nes sandariau yra uždaromas ). Laikyti vieną parą, po to išpilant perkošti ir į ekstratą įdėti 2 stiklines  gero, švaraus gėlių medaus, geriau būtų antro rinkimo, kad nebūtų  bitės maitinamos cukrumi. Išmaišyti ir laikyti šaldytuve. Vartoti po 1 valgomą šaukštą 3 kartus dienoje 30 minučių iki maisto vartojimo.

     

    ANTPILAS KRAUJAGYSLĖMS  VALYTI

    Sumaišyti 4 rūšių vaistingųjų augalų – po  100 g ramunėlių, beržo pumpurų, kraujažolės ir smiltyninio šlamučio. Desertinį mišinio šaukšą užvitinti ir 6 – 15 min. palaikyti pirties karščio garuose. Gerti 3 kartus per dieną 30 minučių iki valgymo, kol visas mišinys bus išnaudotas. Išsivalo ir geriau funkcionuoja kepenys, inkstai, kraujagyslės, skrandis, pagerėja medžiagų apykaita.

     

    KRAUJAGYSLIŲ VALYMAS ČESNAKU

    Šis būdas labai senas. Česnakas  gerai išplauna kraujagyslės ir jos pasidaro elastingesnės, lankstesnės. Dėl to išnyksta visos kraujagyslių ligos, aterosklerozė, nebelieka infarkto, paralyžiaus pavojaus, nebeskauda galvos, pagerėja regėjimas, klausa, sumažėja ir dingsta varikozinės venos kojose, atjaunėja organizmas. Šią pocedūrą rekomenduoja kartoti kas 3-5 metus. Antpilas ruošiamas rudenį, kada česnakai tik prinoksta ir geriamas iki vasario mėn., kol česnakai dar „nenusilpo“.

    Antpilo paruošimas

    350 g perrinktų ir nuvalytų česnakų sutarkuoti, o geriau juos paversti  košele. Šią košelę sudėti į stiklinį indą, uždengti dangteliu ir leisti nusistovėti. Iš tos košės nusipilti 200 g – pačią sultingiausią ir skysčiausią dalį, įpilti į 0,5 litro stiklainį ir užpilti 200 ml švaraus medicininio spirito. Sandariai uždaryti, padėti vėsioje vietoje ( tik ne šaldytuve), apdengti kitu indu lyg gaubtu ir palaikyti 10 dienų. Po šio laiko išspausti masę pro tankią lino drobę, išsunktą skystį palikti apgaubtą dar 2-3 dienoms. Dabar priemonę galima vartoti.

    Gydoma pagal tokią schemą:

     

                                             Pusryčiai                Pietūs         Vakarienė

    I diena                                1 lašas                2lašai             3 lašai

    II diena                               4 “-“                        5 “-“.                  6 “-“

    III diena                              7”-“                        8 “-“                  9 “-“

    IV diena                              10 “-“                      11 “-“                12 “-“

    V diena                               13 “-“                      14 “-“                15”-“

    VI diena                              16 “-“                    17 “-“                18 “-“

    VII diena                             19 “-“                     20”-“                 21 “-“

    VIII diena                            22 “-“                    23 “-“                 24 “-“

     IX diena                             25 “-“                    25 “-“                 25 “-“

    Xdiena                                25 “-“                   25 “-“                 25 “-“

     

    Toliau vartoti po 25  lašus  3 kartus per dieną, kol baigsis antpilas. Užbaigti staigiai nereikia, geriau dozę kaskart mažinti pamažu vienu lašu arba nuryti antpilą bangomis – kai lašų pasiekia 15 , grįžtama atgal, po to ciklas kartojamas.

    Bet kurią lašų dozę įpilti į 50 ml šaltą rūgusį pieną ar kefyrą. Nepamirškite išeidami iš namų pasiimti sandariai uždaryto butelio su 50 ml rūgpienio ir atitinkamo kiekio antpilo.