Organizmo valymasraudonaisiais burokėliais

  •                          Organizmo valymas raudonųjų burokėlių sultimis

       Metodas yra pagal Robert von Sarbache, tai mityba besidomintis ir sveiką gyvenimo būdą propoguojantis žmogus, savo patarimais išgydęs daugelį žmonių. Burokelių sultis geriausia gerti ryte, bet galima ir kitu metu. Jei jums yra vėžys ar kokia kita sunki liga tai šią procedūrą reikia atlikti tris kartus per dieną. Taip pat būtina valgyti daug šviežių daržovių ir naudoti caynne pipirą (jis labai aštrus, todėl atsargiai, pradėkite nuo mažų dozių). Šis metodas labai gerai valo kepenis ir gali būti kaip alternatyva kepenų valymui.

       Pirmiausia reikia pasiruošti 1 stiklinę burokėlių sulčių, nes jas galima gerti tik po kelių valandų. Procedūros pradžioje išgerti stiklinę vandens su bent 1/3 arbatinio šaukštelio gerai išmaišyto cinamono. Galima įdėti net  iki 2 arbatinių šaukštelių cinamono. Naudoti tik Ceylon cinamoną, nes įprastas parduotuvėse randamas cinamonas gali būti toksiškas, ypač vartojant dideliais kiekiais. Jei cinamonas įstringa ar prilimpa burnoje, galima dar vieną stiklinę vandens išgerti. 15 min po cinamono gėrimo pradėti gerti burokėlių sultis. Galima pradėti ir nuo ¼ stiklinės, ypač jei organizmas labai toksiškas. Kadangi burokėlių sultys labai stiprus detoksifikantas ir jei organizmas užterštas, gali pykinti. Beje, kuo neskanesnės jums atrodo sultys, tuo labiau užsiteršęs jūsų organizmas. Jei labai jau neskanu, galima įspausti truputį šviežių citrinų sulčių, obuolių ar morkų sulčių. Jei pykina ar paleidžia vidurius, reikia mažinti dozę.

    Alternatyva - reikės mikserio arba kokteilinės. Paimti 4 bananus, 20-30 vynuogių, 1 vidutinio dydžio burokėlį. Viską sumulkinti ir gerti tokį tirštą kokteilį. Išgėrus suvalgyti vieną obuolį ir morką.