PĖDOS SMĖLYJE, Kate Moss by Mert & Marcus


  • Pėdos smėlyje

    PĖDOS SMĖLYJE
    Kodėl teisingo ir galingo Dievo sutvertame pasaulyje tiek blogio ir skausmo? Nekaltųjų kančios? Kodėl tiek vienatvės ir vidinės sausros, kodėl tiek slegiančių naktų kai miršta viltis?
    Tada susapnavau sapną. Ėjau paplūdimiu šalia Viešpaties. Mūsų žingsniai spaudėsi į smėlį, palikdami dvi pėdų eiles: mano ir Viešpaties.
    Sapne man dingtelėjo mintis, kad kiekvienas iš šių žingsnių reiškia vieną mano gyvenimo dieną. Tada sustojau ir atsigręžiau pažiūrėti į tolumoje nusidriekusias pėdas. Ir pastebėjau, kad kai kuriose kelio atkarpose vietoj dviejų pėdų eilių tebuvo viena.
    Apmąsčiau visą savo gyvenimo kelią. Ir koks netikėtumas! - viena pėdų eilė sutapo su liūdniausiais mano gyvenimo tarpsniais. Tai buvo nerimo ir nekantraus laukimo dienos, egoizmo ir blogos nuotaikos dienos, išbandymų ir dvejonių dienos, nesuprantamos, persmelktos kančia dienos. Tuomet pasisukau į Viešpatį ir ėmiau jam priekaištauti:
    - Tu žadėjai, kad būsi su mumis kasdien. Kodėl pažado neišpildei? Kodėl palikai mane vienišą pačiomis sunkiausiomis mano gyvenimo dienomis, tada, kai man ypač reikėjo tavo artumo? Viešpats nusišypsojo:
    -Mano mielasis sūnau, aš nė akimirkai nepalioviau tave mylėjęs. Viena pėdų eilė sunkiausiomis tavo gyvenimo dienomis yra mano... Tomis dienomis nešiau tave ant rankų.

    Pėdos smėlyje by ovidija featuring 

    Laugh Cry Repeat flare dress
    405 LTL - farfetch.com

    Rick Owens leather jacket
    4 780 LTL - net-a-porter.com

    DV by Dolce Vita platform sandals
    80 LTL - piperlime.gap.com

    BKE clutch purse
    43 LTL - buckle.com

    John Hardy sterling silver jewelry
    25 410 LTL - johnhardy.com

    John hardy
    5 335 LTL - johnhardy.com

    Michael Kors hobo handbag
    designerhandbags.me.uk